Metis Network

Expertise

Coaching en Advies

De ervaren professionals van Metis Network stellen graag hun ervaring ter beschikking. Dit kan als generieke coach, of op een meer specifiek vakgebied. Door de pluriformiteit van Metis Network beschikken wij over een breed scala van technieken, ervaringen en methodes. Een Metis Network professional is in staat deze voor u deze bronnen aan te boren, zodat u het juiste advies en een gerichte coaching kan krijgen.

Werken op de toppen van je kunnen. Je capaciteiten optimaal benutten. En beter functioneren in stressvolle situaties. Dat alles kan eenvoudig met zelf-coaching, een methode die Metis Network op maat levert. Zelf-coaching is een eenvoudige techniek die iedere situatie meer controle geeft. Dit wordt bereikt door inzicht te krijgen in drie processen die in ons dagelijks handelen een grote rol spelen.

  • Het eerste inzicht is dat in de eigen specifieke Potenties. Met dit zelfonderzoek worden de eigen sterke en minder sterke punten in kaart gebracht.
  • Ten tweede is zelfreflectie nodig om erachter te komen wat de goede uitvoering van een opdracht of activiteit belemmert. Dit wordt ook wel de Afleiding genoemd.
  • Ten derde is het vervolgens zaak die Afleiding zonder oordelen waar te nemen. Daardoor wordt de aandacht als het ware teruggetrokken van de Afleiding en weer ten volle benut voor de uitvoering van de oorspronkelijke opdracht of activiteit.

Door dit model te doorleven en toe te passen, kan iemand in elke situatie, zowel zakelijk als privé, het beste van zichzelf geven. Bovendien is het altijd mogelijk terug te vallen op zelfcoaching als het even niet zo meezit.

Group 5 Created with Sketch.

Project- en
programma-
management

Interesse?

We maken graag een afspraak met jou en uiteraard kun je jouw aanvraag bij ons plaatsen.