Over Metis IT

IT moet mensen ondersteunen: in hun hele leven, en vooral bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen, te realiseren én te beheren, zorgen wij voor de veilige, flexibele en effectieve IT infrastructuur die dit mogelijk maakt.

Kernkwaliteiten

Dit is waarom klanten ons waarderen:

We zijn onafhankelijke adviseurs.
We hebben uitgebreide ervaring met alle relevante IT systemen en stellen datgene voor dat het beste is voor onze klant, niet om een provisie te ontvangen van een leverancier.

We zijn trotse specialisten. We schamen ons er niet voor: we houden van techniek. En dan vooral techniek die werkt voor mensen. Wij zorgen ervoor dat het doet wat het moet doen, zodat onze klant er geen zorgen over heeft.

We zijn bouwers met lef. We durven nieuwe technologie te implementeren. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat weloverwogen en vooruitziende keuzes te maken. En we leveren wat we beloven.

We zijn recht door zee.
We zeggen waar het op staat. Punt.

Hoofd-Tangram-brein Created with Sketch.

Rollen

Binnen de projecten die wij voor klanten doen, vervullen we eigenlijk altijd de volgende vier rollen. Daarbij kan het best zijn dat één medewerker twee rollen vervult: net wat het meest efficiënt is voor het project.

Group 5 Created with Sketch.

Principal consultant

Onafhankelijk vertrouwenspersoon voor het CEO, IT manager of
projectleider.

Group 12 Created with Sketch.

IT architect

Vertaalt business doelstellingen naar IT Roadmap en infrastructuur
ontwerp.

Group 11 Created with Sketch.

Project Lead

Vormt team van specialisten en stuurt die aan in de realisatiefase.

Group 9 Created with Sketch.

Consultant of Engineer

Implementeert en/of beheert de IT infrastructuur.

BEKIJK ONZE VACATURES