Over ons

IT moet mensen ondersteunen: in hun hele leven, en vooral bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen én realiseren, zorgen wij voor de veilige, flexibele en effectieve IT infrastructuur die dit mogelijk maakt.

Kernkwaliteiten

Dit is waarom klanten ons waarderen:

We zijn onafhankelijke adviseurs.
We hebben uitgebreide ervaring met alle relevante IT systemen en stellen datgene voor dat het beste is voor onze klant, niet om een provisie te ontvangen van een leverancier.

We zijn trotse specialisten. We schamen ons er niet voor: we houden van techniek. En dan vooral techniek die werkt voor mensen. Wij zorgen ervoor dat het doet wat het moet doen, zodat onze klant er geen zorgen over heeft.

We zijn bouwers met lef. We durven nieuwe technologie te implementeren. Onze diepgaande kennis stelt ons in staat weloverwogen en vooruitziende keuzes te maken. En we leveren wat we beloven.

We zijn recht door zee.
We zeggen waar het op staat. Punt.

Hoofd-Tangram-brein Created with Sketch.

Rollen

Binnen de projecten die wij voor klanten doen, vervullen we eigenlijk altijd de volgende vier rollen. Daarbij kan het best zijn dat één medewerker twee rollen vervult: net wat het meest efficiënt is voor het project.

Group 5 Created with Sketch.

Principal consultant

Onafhankelijk vertrouwenspersoon voor het CEO, IT manager of
projectleider.

Group 12 Created with Sketch.

IT architect

Vertaalt business doelstellingen naar IT Roadmap en infrastructuur
ontwerp.

Group 11 Created with Sketch.

Project Lead

Vormt team van specialisten en stuurt die aan in de realisatiefase.

Group 9 Created with Sketch.

Project Engineer

Implementeert het ontwerp: van aansluiten tot configureren en testen.

team Created with Sketch.

Team

Werken bij Metis IT

Metis IT groeit en is altijd op zoek naar technisch specialisten. Metis IT biedt ruimte voor ontwikkeling, betrokkenheid en kent een prettige werksfeer met focus op professionaliteit en resultaat. Denk je na het bekijken van de website van Metis IT dat je past bij een van onze vacatures? Schroom dan niet je CV op te sturen naar kom.werken@metisit.com, met een motivatie waarom jij denkt dat je past in het profiel van Metis IT.

 

Metis IT Academy

Wij investeren in de kennisontwikkeling van ons team. Enerzijds geven onze eigen medewerkers en ervaren externe specialisten regelmatig workshops en trainingen. Anderzijds commiteren onze mensen zich aan afspraken over te ontwikkelen kennisgebieden en vaardigheden. Hierbij werkt Metis IT samen met opleidingsinstituten en leveranciers.

Zelfstandig professional?

Ook zelfstandig professionals die passen in het profiel van Metis IT zijn welkom. Metis IT heeft een associate netwerk met en voor senior infrastructuurspecialisten. Metis IT zet geregeld deze professionals in bij het invullen van opdrachten en projecten.