Partners

Metis IT gelooft sterk in samenwerking. Door het bundelen van verschillende expertises uit de markt van onafhankelijke specialisten en partnerbedrijven zijn we in staat om ook de aan de IT infrastructuur aanliggende terreinen op een verantwoorde wijze en gedegen in te vullen.

Metis IT richt zich met name op de IT infrastructurele automation van componenten zoals: compute, storage en back-up. Daar waar een integrale aanpak wordt gevraagd, waarbij juist ook het netwerk in de gevraagde oplossingen wordt meegenomen, werken wij bij voorkeur samen met Routz. Routz is dé kennisautoriteit op het gebied van netwerkinfrastructuren in de ICT in Nederland. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een langetermijnvisie, om architectuur, om engineering of om het beheer van netwerken. Samen met elkaar hebben we alle expertise in huis om opdrachtgevers optimaal te bedienen.

Metis IT en Routz is de krachtigste combinatie van leveranciers onafhankelijke infrastructuur kennis.

Transition Experts en Metis IT bundelen hun krachten voor de realisatie van o.a. Cloud transities. De op elkaar ingespeelde combinatie van techniek en verander management biedt de relaties van beide partijen kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Metis IT: pragmatisch, meedenkend en creatieve koppen, een fijne partner met hoogwaardige kennis om mee samen te werken.

Gert Veldhuis

Partner van Transition Experts

Metis IT en Northwave zijn een sterke combinatie in cyber security projecten. Samen maken we het mogelijk om slimmer en veiliger naar de Cloud te gaan en/ of IT infrastructurele projecten te realiseren.

Met Metis IT hebben we ons verbonden met een toonaangevende kennispartner in de wereld van ‘software defined datacenters’.

Marc de Jong Luneau

CCO Northwave Group

Innovatieve, gedurfde én werkbare oplossingen voor de relaties van Improved IT. Metis IT en Improved IT zijn vaste partners in uiteenlopende, grootschalige vaak internationale projecten voor toonaangevende bedrijven en instellingen.

Metis IT begrijpt wat klanten verlangen: helder communiceren, afspraken nakomen en buiten de gebaande paden denken. Op de mensen van Metis IT, kunnen mijn klanten altijd vertrouwen.

Nils ’t Hart

Directeur Improved IT