Partners

Metis IT gelooft sterk in samenwerking. Door het bundelen van verschillende expertises uit de markt van onafhankelijke specialisten en partnerbedrijven zijn we in staat om ook de aan de IT infrastructuur aanliggende terreinen op een verantwoorde wijze en gedegen in te vullen.

Transition Experts en Metis IT bundelen hun krachten voor de realisatie van Cloud transities. De op elkaar ingespeelde combinatie van techniek en verander management biedt de relaties van beide partijen kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Metis IT: pragmatisch, meedenkend en creatieve koppen, een fijne partner om mee samen te werken.

Gert Veldhuis

Commercieel manager

Metis IT en Northwave zijn een sterke combinatie in cyber security projecten. Samen maken we het mogelijk om slimmer en veiliger naar de cloud te gaan.

Met Metis IT hebben we ons verbonden met een toonaangevende kennispartner in de wereld van ‘software defined datacenters’.

Marc de Jong Luneau

Commercieel Directeur

Innovatieve, gedurfde én werkbare oplossingen voor de relaties van Improved IT. Metis IT en Improved IT zijn vaste partners in uiteenlopende, grootschalige projecten.

Metis IT begrijpt wat klanten verlangen: helder communiceren, afspraken nakomen en buiten de gebaande paden denken.

Nils ’t Hart

Directeur Improved IT

Juridische specialisten met de know-how om de transitie naar de Cloud veilig en compliant te maken. Metis IT en Pels Rijcken Drooglever Fortuijn werken nauw samen om de optimale oplossing te realiseren.

Associate network

Als de gevraagde capaciteit de beschikbare overtreft zet Metis IT professionals in vanuit haar associate netwerk. Dit is een netwerk gebouwd rondom zelfstandige professionals die passen binnen het profiel en het kwaliteitsniveau van Metis IT. Dit associate netwerk heeft Metis IT gezamenlijk met Solvendo opgericht en opereert in de markt onder de naam Satello Resultaatprofessionals (Satello).

Satello verbindt zelfstandige professionals en Metis IT in een netwerkstructuur om als één organisatie naar de markt te opereren. Binnen het Satello is voor alle aangesloten resutaatprofessionals alle vrijheid voor eigen ondernemerschap en zelfstandigheid.

Belangrijke uitgangspunten van Satello zijn:

 • Resultaatprofessionals vullen elkaar aan in taken, deskundigheid, relatienetwerk en regionale spreiding waar nodig
 • Resultaatprofessionals zijn specialist in een of meerdere gebieden en houden hun kennisgebied bij
 • Diensten aan collega resultaatprofessionals, Satello en Metis IT worden afgerekend op basis van het geleverde resultaat

Satello faciliteert de aangesloten resultaatprofessionals in het verwerving en uitvoering van opdrachten, waardoor ieder zich meer kan focussen op het directe contact met opdrachtgevers om interessante opdrachten uit te voeren. Satello draagt hierin zorg voor een optimale samenwerking tussen alle resutaatprofessionals en de ontwikkeling van het resultaatprofessionals netwerk. Maar deelname aan Satello biedt meer voordelen, zoals:

 • Meeliften op de naamsbekendheid van Metis IT, Satello en Solvendo.
 • Het verkrijgen van interessante opdrachten bij grote opdrachtgevers
 • Proactieve benadering wanneer Metis IT opdrachten heeft, waarbij geldt dat als de Metis IT de opdracht niet kan invullen met eigen medewerkers, de Satello resultaatprofessionals voorrang krijgen boven andere bronnen
 • Korte betalingstermijn
 • In overleg gebruik van het kantoor van Metis IT
 • Afhandelen van klantcontracten (indien van toepassing)
 • Facturatie aan opdrachtgevers en collega resultaatprofessionals
 • Kennissessies
 • 6 keer per jaar een netwerkbijeenkomst
 • Een vergoeding wanneer een resultaatprofessional een opdracht binnenhaalt voor Metis IT, Satello, Solvendo of een collega resultaatprofessional
BEKIJK ONZE VACATURES