Netwerkbijeenkomst

Workshop “Omgaan met moeilijke mensen"

Woensdag 3 juli verzorgt Metis Network een netwerkbijeenkomst met het thema: “Omgaan met moeilijke mensen”. De workshop zal worden verzorgd door Gerdy Heek van Flow Meetings.

Met de meeste mensen werk je prettig samen, maar soms heb je van die mensen in je project waar het simpelweg niet mee loopt. Vanavond ontrafelen we de kracht van het DiSC model.
Je leert hoe je de diverse gedragsstijlen binnen je team identificeert en beïnvloedt. Zo zet je conflicten om in samenwerking, misverstanden in wederzijds respect en frustratie in productiviteit.
Door middel van interactieve activiteiten en praktijkvoorbeelden verkennen we:
• Jouw eigen voorkeursstijl met de sterke kanten én de uitdagingen
• De vier DiSC-persoonlijkheidstypes en hoe ze de dynamiek van het team beïnvloeden.
• Bewezen strategieën om effectief te communiceren met elk type
• Technieken om een positieve werkomgeving te bevorderen, zelfs met de meest uitdagende individuen.

Of je nu een ervaren projectmanager bent of een strategische denker, deze sessie geeft je tools om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren en je team naar een hoger niveau te tillen.

Op 3 juli 2024 zijn alle leden Metis Network en onze business partners vanaf 1700uur van harte welkom bij Café restaurant Wings op Schiphol-Oost waar we onder het genot van een drankje en een netwerkdiner kunnen genieten van een ontspannen sfeer en deze boeiende presentatie.

Ben je zzp’er en wil je ook komen? Meld je nu aan om een keer deel te nemen!