Netwerkbijeenkomst

Massaclaim bij T-mobile

Donderdag 6 juni verzorgt Metis Network een netwerkbijeenkomst met het thema: “Massaclaim bij T-mobile”. De presentatie zal worden verzorgd door Simon van Noort.

Simon komt vertellen over zijn project massaclaim bij T-Mobile/Tele2, waarbij duizenden klanten aanspraak konden maken op een vergoeding zonder impact op de organisatie en de systemen in de uitvoering. Een project met een hoog niveau van detail, van vertrouwelijkheid en van creativiteit.

Over Simon
Gerenommeerde adviseur en allround verandermanager met een sterk track record. Brengt transformatieambities tot uitvoering en is bekwaam in de complexe relationele aspecten van leiderschap en verandering. Leidt complexe projecten voor zakelijke transformatie en strategie, beheert dagelijkse relaties voor soepele organisatieconsolidatie en nieuwe governance-structuren. Sterk track record in diverse bedrijfsfuncties zoals commercieel management, klantoperaties, procesoptimalisatie, beveiliging, privacy, en compliance. Bevordert eigenaarschap, geeft het goede voorbeeld, bouwt en onderhoudt essentiële zakelijke relaties, en motiveert teams voor uitstekende resultaten. Dat hij ook nog 4 talen vloeiend spreekt helpt enorm natuurlijk.

Op donderdag 6 juni 2024 zijn alle leden Metis Network en onze business partners vanaf 1700uur van harte welkom bij Café restaurant Wings op Schiphol-Oost waar we onder het genot van een drankje en een netwerkdiner kunnen genieten van een ontspannen sfeer en deze boeiende presentatie.

Ben je zzp’er en wil je ook komen? Meld je nu aan om een keer deel te nemen!