IT voor mensen, door mensen

Bij Metis IT hebben we de afgelopen maanden onze ambities en diensten onder de loep genomen, met als doel om onze focus te verscherpen. Geen lange strategische verhalen, maar wel duidelijk kunnen vertellen waarmee we klanten ondersteunen en waarvoor we juist samenwerken met partners.

IT moet mensen ondersteunen, vinden wij. Onze toegevoegde waarde zit in ons onafhankelijk advies, de passie waarmee we projecten begeleiden en de deskundigheid waarmee we ontwerpen én realiseren. We bouwen een optimale IT infrastructuur die uw bedrijfsstrategie ondersteunt. Veilig, flexibel, en effectief.

Een vogel? Een vliegtuig?
Een supermens!

Ons logo en huisstijl is gebaseerd op het idee dat we met losse componenten een geheel maken dat perfect aansluit bij uw situatie. Tangram, het eeuwen­oude Chinese spel, is hiervoor een passende metafoor. Want met de zeven geometrische vormen in dit spel maakt u oneindig veel verschillende silhouetten.

Los gezien zijn de letters in ons logo bijna ­onherkenbaar – in het oog van de kijker ontstaat het juiste woord. De puntige geometrie symboliseert hoe onafhankelijk we zijn: specialisten die niet gebonden zijn aan vooraf bepaalde leveranciers.

De techniek blijft zich ontwikkelen en wij zitten daar bovenop. Wilt u weten hoe uw IT slimmer kan?
Wij gaan graag het gesprek met u aan.

19 juni 2017
Erwin Westein