Gezocht:
Project
engineer

Oftewel,
iemand die IT laat werken!

Solliciteer direct

Wij zoeken

Een Project Engineer, een doener, een bouwer van automatiseringsoplossingen. En zeker ook een denker. ‘Waarom?’ horen onze architecten nét iets te vaak van jou. Maar uiteindelijk moeten ze toegeven dat het eindresultaat er beter op wordt als je niet klakkeloos het technisch ontwerp volgt. Jij past de ontwerpen aan en beschrijft de as-built situatie.

Vol enthousiasme neem je de klant — zowel managers als beheerders — mee in wat je gebouwd hebt. Daarbij sta je uitgebreid stil bij de waarde van jouw oplossing voor hun business. Je vindt dat de beheerders echt moeten begrijpen hoe het werkt — en je hebt het engelengeduld om ze dat bij te brengen. Kortom, automatisering werkt zoals het bedoeld is dankzij jou!

Jouw werkruimte

Bij Metis IT krijg je alle ruimte. Jij bent immers een specialist en weet zelf het beste hoe je op een nog hoger niveau komt. Jij werkt aan mooie opdrachten bij grotere opdrachtgevers in Nederland en soms ook daarbuiten. Doorgroeien naar architect of principal consultant stimuleren wij.

Trainingen, seminars bezoeken, een telefoon, laptop, lab omgeving, leaseauto: uiteraard. Borrels, teamuitjes, kennisavonden: vanzelfsprekend. We lijken wel een echt bedrijf — of hoe noem je anders 15 vakidioten en een netwerk van 80 zzp-ers die IT puzzels oplossen in een informele en open werksfeer? En ja, daarvoor betalen wij een prima salaris. En jij bepaalt de prima arbeids­voorwaarden. Deal?

Metis IT?

IT moet mensen ondersteunen. In alles. En zeker bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen, realiseren wij een optimale IT infrastructuur die dit mogelijk maakt. Veilig, flexibel, en effectief. Dit helpt onze klanten om hun werk veilig en op iedere locatie te doen.

Wil jij ook meer ruimte? Stuur ons je CV en motivatie. En breng Metis IT in zijn optimale vorm.

Solliciteer direct

 

De rol van de Metis it-er

Binnen de projecten die wij voor klanten doen, vervullen we eigenlijk altijd de volgende vier rollen. Daarbij kan het best zijn dat één medewerker twee rollen vervult: net wat het meest efficiënt is voor het project.

Group 5 Created with Sketch.

Principal consultant

Onafhankelijk vertrouwenspersoon voor het CEO, IT manager of
projectleider.

Group 12 Created with Sketch.

IT architect

Vertaalt business doelstellingen naar IT Roadmap en infrastructuur
ontwerp.

Group 11 Created with Sketch.

Project Lead

Vormt team van specialisten en stuurt die aan in de realisatiefase.

Group 9 Created with Sketch.

Project Engineer

Implementeert het ontwerp: van aansluiten tot configureren en testen.

BEKIJK ONZE VACATURES