Gezocht:
Principal
Consultant

Oftewel,
iemand die business en IT
knap combineert

Solliciteer direct

Wij zoeken

 

Een principal consultant, een Goeroe, een autoriteit op het gebied van automatisering. Maar automatisering is een middel, geen doel. Je verplaatst je in de business van de klant. Jij doorgrondt de uitdagingen van onze opdrachtgevers nog sneller dan zij zelf, begrijpt de vraag achter de vraag. Je komt met creatieve en structurele oplossingen waar de opdrachtgever echt iets aan heeft. Die presenteer je overtuigend en vol flair, én je kan ze goed op papier zetten — zowel op hoofdlijnen voor het management, als in de diepte voor de engineers. Je bent een inhoudelijk specialist en dat komt tot uiting in je blogs, presentaties, afgeronde trainingen of behaalde certificaten. Of niet — overtuig ons maar.

Jouw werkruimte

Bij Metis IT krijg je alle ruimte. Jij bent immers een specialist en weet zelf het beste hoe je op een nog hoger niveau komt. Jij werkt aan mooie opdrachten bij grotere opdrachtgevers in Nederland en soms ook daarbuiten. Doorgroeien naar architect of principal consultant stimuleren wij. Trainingen, seminars bezoeken, een telefoon, laptop, lab omgeving, leaseauto: uiteraard. Borrels, teamuitjes, kennisavonden: vanzelfsprekend. We lijken wel een echt bedrijf — of hoe noem je anders 15 vakidioten en een netwerk van 80 zzp-ers die IT puzzels oplossen in een informele en open werksfeer? En ja, daarvoor betalen wij een prima salaris. En jij bepaalt de prima arbeids­voorwaarden. Deal?

Metis IT?

 

IT moet mensen ondersteunen. In alles. En zeker bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen, realiseren wij een optimale IT infrastructuur die dit mogelijk maakt. Veilig, flexibel, en effectief. Dit helpt onze klanten om hun werk veilig en op iedere locatie te doen.

Wil jij ook meer ruimte? Stuur ons je CV en motivatie. En breng Metis IT in zijn optimale vorm.

Solliciteer direct

De rol van de Metis it-er

Binnen de projecten die wij voor klanten doen, vervullen we eigenlijk altijd de volgende vier rollen. Daarbij kan het best zijn dat één medewerker twee rollen vervult: net wat het meest efficiënt is voor het project.

Group 5 Created with Sketch.

Principal consultant

Onafhankelijk vertrouwenspersoon voor het CEO, IT manager of
projectleider.

Group 12 Created with Sketch.

IT architect

Vertaalt business doelstellingen naar IT Roadmap en infrastructuur
ontwerp.

Group 11 Created with Sketch.

Project Lead

Vormt team van specialisten en stuurt die aan in de realisatiefase.

Group 9 Created with Sketch.

Project Engineer

Implementeert het ontwerp: van aansluiten tot configureren en testen.

BEKIJK ONZE VACATURES