Netwerkbijeenkomst: “PlayStation klaar voor de toekomst?”

Donderdag 16 maart verzorgt Metis Network een netwerkbijeenkomst met het thema: “PlayStation klaar voor de toekomst?”. De bijeenkomst zal worden verzorgd door Ruben Dehouck.

Het PlayStation succesverhaal begon in 1995 met de lancering van de de PS1, Sony’s antwoord op spelcomputers als de SNES (Super Nintendo Entertainment System) en Sega’s Megadrive. In de 28 jaar die volgden heeft PlayStation zich meerdere keren heruitgevonden – een absolute vereiste om overeind te blijven in de hyper-dynamische videogame industrie. In zijn presentatie zal Ruben ingaan op enkele van de strategische initiatieven die er voor moeten zorgen dat PlayStation de komende jaren een leidende partij in de videogame industrie blijft.

Over Ruben
Na meerdere jaren actief geweest te zijn in de muziek- & filmindustrie maakte Ruben Dehouck 15 jaar geleden de overstap naar de videogame industrie. Na een internationale carriere bij Activision Blizzard (uitgever van succesvolle videogame franchises als Call of Duty, Skylanders, Destiny en World of Warcraft), stapte hij ruim twee jaar geleden over naar PlayStation – en deed daarmee een jongensdroom in vervulling komen. Ruben is momenteel Head of Global Business Management & Partner Strategy bij PlayStation en is mede verantwoordelijk voor ’third party relations’, oftwel het partner management voor alle externe partijen die interactieve entertainment producten ontwikkelen en uitgeven voor het PlayStation platform.

Waar: Wings Food & Drink, Stationsplein-ZW 602, Schiphol Oost

10 maart 2023
Frans Waller