Netwerkbijeenkomst

Agile transformatie binnen ABN AMRO

Dinsdag 14 mei verzorgt Metis Network een netwerkbijeenkomst met het thema: “De Agile transformatie binnen ABN AMRO Private Cloud Systems (PCS)”. De bijeenkomst zal worden verzorgd door Melchior Akihary.

Ruim een jaar geleden is ABN AMRO begonnen met het implementeren van een Agile manier van werken binnen de afdeling Private Cloud Systems. In zijn presentatie zal Melchior ingaan op de strategische initiatieven die ervoor moeten zorgen dat Agility een structureel deel gaat uitmaken van het DNA binnen de afdeling en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Verder zal er ruimte zijn voor vragen vanuit het publiek.

Over Melchior
Melchior is in 1999 begonnen in de ICT en heeft veel mooie opdrachten uit mogen voeren in de rol van test manager en projectleider, vaak in technisch complexe omgevingen. Sinds 2016 heeft Melchior het Agile gedachtengoed omarmd en is hij fulltime aan de slag als Scrum master en Agile coach en heeft in die hoedanigheid veel teams, binnen organisaties als KPN, Nationale Nederlanden en Ayvens, op weg geholpen naar zelforganisatie en zelfsturendheid.

Op Dinsdag 14 mei 2024 zijn alle leden van Metis IT en Metis Network en onze business partners vanaf 15:00 uur van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam waar we onder het genot van een drankje en een netwerk diner kunnen genieten van een ontspannen sfeer en deze boeiende presentatie .

Ben je zzp’er en wil je ook komen? Meld je nu aan om een keer deel te nemen!