Team

Wim van Ruitenbeek

Ik ben sterk in het reorganiseren, verbeteren en leiden van sales, support, delivery en consultancy/project afdelingen binnen een bedrijf breed kader. Hierbij hoort crisis management, het brengen van rust en het creëren van orde in chaos, zowel op operationeel als financieel gebied. Ik help consultants te groeien op inhoudelijk vlak en/of met communicatieve en commerciële vaardigheden.

Persoonlijke eigenschappen zijn verbindend en betrokken, resultaatgericht en gedreven, oplossingsgericht, stakeholder management, slagvaardig, energiek, planmatig, gestructureerd, durft leiding te nemen en ondersteunend.

Ik heb kennis en ervaring met het leiden van sales, support en delivery, infrastructuur en consultancy/project afdelingen. Practice leader, SAP, NAV, onderhandelen en opstellen van (raam) contracten en service level agreements-SLAs, inkopen, vendor en partner management, intellectual property en asset management, sales en accountmanagement, projectmanagement, contractmanagement. Ik werk graag op het snijvlak van business/commercie en delivery/IT.