Team

Herman Peters

Door mijn jarenlange ervaring als manager in de ICT in zowel lijnmanagement functies als programma/project management functies in diverse omgevingen ben ik qua rol en qua omgeving breed inzetbaar. Ik wordt veelal ingezet als programma manager, project manager, verandermanager re-transitie manager en/of lijnmanager.

Ik staat bekend om vlotte conceptuele analyses gekoppeld aan pragmatisch en resultaatgericht handelen. Ik ben vastberaden in het gezamenlijk bereiken van resultaten wat maakt dat mijn opdrachten veelal succesvol afgesloten worden. Mijn aanpak om bruggen tussen stakeholders te slaan, gezamenlijkheid te creĆ«ren en de kritieke randvoorwaarden te borgen, gecombineerd met mijn pragmatische focus en met mijn sensitiviteit voor menselijke, organisatorische en politieke verhoudingen, stelt mij in staat om (moeizaam lopende) programma’s en projecten in veelal politiek gevoelige omgevingen op koers en tot een goed einde te brengen.

Omdat mijn projecten vaak wijzigende omstandigheden voor de mensen en organisatie(s) met zich mee brengen, krijgen transitie aspecten nadrukkelijk aandacht bij de uitvoering van opdrachten. Voor de klantorganisaties betreft het veelal begeleiden bij het bepalen van functionaliteit, bij het bepalen en besturen van omgevingsfactoren, van de gevolgen voor mens en organisatie en dergelijke. Voor de betrokken beheerorganisaties wordt dit aangevuld met wijzigende service afspraken, procesaanpassingen, overdracht en in beheer name van projectresultaten etc.